Gaudeix d'una jornada creativa

Taller de creació de corones de Nadal

Hotel Peralada us convida a gaudir el proper dissabte 4 de desembre d'un taller molt especial per a preparar aquestes festes.

Què farem?

De la mà de la paisatgista Miriam Baena, aprendrem una mica la historia rere les corones de Nadal, els seus fonaments de disseny i els diferents estils i les tècniques d’art floral necessàries per a realitzar una corona nadalenca des de zero.

Podràs triar entre un assortiment variat d’elements naturals i preservats i diferents elements decoratius per donar-li el teu toc personal i adaptar-la als teus gustos i colors preferits. Per acabar, li incorporarem el llaç o corda rústica que més t’agradi per a que puguis col·locar-la directament a la teva llar.


Quan ho farem?

Celebrarem el taller el proper dissabte 4 de desembre de 10.30h a 13h.

Tots els materials i eines estan inclosos en el taller. Només cal que vinguis amb moltes ganes de gaudir d’un matí creatiu i relaxant.

El taller inclou una introducció teòrica de tècniques d’art floral, cafès i infusions de benvinguda i el material i les eines per a la realització del taller. A l'acabar et podràs endur la teva corona nadalenca finalitzada.

Vols saber com pots reservar la teva plaça? Pots fer-ho trucant al 972538830, enviant un correu a hotel@golfperalada.com o omplint el formulari de contacte. Preu 65€ per persona.

No ho pensis més i vine a gaudir d'un matí molt especial, les places són limitades.


Contactan's