Descobreixi els secrets de l'avantguarda i la tradició de l'enologia a l'Empordà

Celler Perelada

Visitar el nou Celler Perelada és endinsarse en un viatge sensorial en el que descobrireu la història vitivinicola de l'Empordà, i la dels nostres vins i finques. Un espai únic dissenyat per RCR Arquitectes, guanyadors del Pritzker 2017, el primer d'Europa en obtenir la certificació LEED Gold de sostenibilitat. 

Arquitectura, sostenibilitat i excel·lència

L’enologia és part substancial de Peralada i l'Empordà. Amb una tradició vinícola de més de sis segles, Perelada produeix vins amb caràcter i amb presència i reconeixement en els cinc continents. El Nou Celler, és un nou pas cap a l’excel·lència. Dissenyat per RCR Arquitectes, guanyadors del Pritzker 2017, és el primer d’Europa amb certificat LEED Gold, la màxima certificació de sostenibilitat a nivell mundial. Premi al millor projecte d'enoturisme 2022 per La Vanguardia, el Nou Celler obrirà les seves portes als visitants a partir del 24 de juny. Descobreixi el gran ventall d'experiències que Perelada Vins els hi ofereix.


Reservar visita

Experiències enoturístiques amb allotjament

Hotel Peralada 5* els ha preparat exclusives experiències enoturístiques amb allotjament perquè puguin gaudir del millor de Peralada i l'Empordà. Visites al nou Celler, tasts exclusius, visites a les vinyes, la millor gastronomia, tractaments de vinoteràpia i molt més els estan esperant, no ho pensi més i reservi la seva estada! 


Veure totes les experiències

Contactan's