TOT EL QUE PODRÀ FER A L’HOTEL PERALADA

Gaudeixi d’una experiència única amb les nostres activitats

Visqui, rigui, canti, tasti, menji i practiqui esport amb les activitats més especials. Entri i descobreixi tot el que l’espera.

Les activitats més entretingudes per gaudir amb amics, família o en parella a l’Hotel Peralada

Descobreixi tot el que l’espera un cop travessi les portes del Castell de Peralada

Les millors de les combinacions per a gaudir de l’Enoturisme

Activitats a l'Hotel Peralada 

Activitats a la Costa Brava amb família, parella o amics

Gaudeixi d'una experiència única amb totes les activitats especials que organitzem al nostre Hotel Peralada Wine Spa. Des del nostre hotel amb encant a la Costa Brava podrà realitzar des de rutes de cicloturisme, un tast de vins al Celler Peralada, a visites al Museu del Castell de Peralada. Aprofiti l'ideal entorn del nostre hotel a l'Empordà, una terra de vins per excel·lència, i conegueu de primera mà tots els secrets del nou Celler Perelada, ubicat en un edifici sostenible i completament mimetitzat amb la natura que l'envolta.
També podrà descobrir el món de l'entreteniment al Casino Peralada, amb elegants sales de joc. Aquí podrà trobar serveis de gastronomia, jocs d'atzar i música en viu, tot a l'entorn màgic d'un castell del segle XIV.

 

Gaudeixi del millor descans a l'Hotel Peralada

Està convidat a una estada relaxant amb totes les comoditats al cor de l'Empordà. El nostre hotel amb spa i golf us ofereix una tranquil·litat memorable gràcies a unes instal·lacions pensades només pel seu confort.

Descobreixi els plaers del nostre spa a la Costa Brava, un espai innovador amb tècniques de vinoteràpia i tractaments exclusius, o gaudiu de l'entorn natural jugant a golf en un dels millors camps de Catalunya. També ha de descobrir la millor gastronomia de l'Empordà al nostre restaurant i Celler Wine Bar. L'espera una experiència per satisfer tots els seus sentits.

Si desitja acabar el seu dia d'una manera única el convidem a descansar en una de les nostres habitacions de disseny elegant i fresc. Descobreixi les millors suites i habitacions a la Costa Brava a l'Hotel Peralada 5*, un veritable oasi de luxe a l'Alt Empordà.