Un santuari de la relaxació que neix de les propietats del vi

Deixi’s cuidar

Endinsi’s al nostre Wine Spa i submergeix-te en un oasi ple de sensacions i plaers indescriptibles. Un autèntic temple del benestar que recupera el llegat ancestral de la vinoteràpia per a que gaudeixis d’una experiència vital.

Tractaments

Instal·lacions

Acompanyi’ns en un relaxant viatge cap als orígens del benestar. Deixi fluir el seucos i la seva ment pels diferents ambients que coexisteixen en una atmosfera hedonista formada al Wine Spa d'Hotel Peralada.

Línia cosmètica

El seu hotel amb Wine Spa i Golf 

Màxim benestar a Peralada

El Wine Spa de l’Hotel Peralada és un espai de benestar on cos, ment i ànima es troben en total harmonia. Deixi’s cuidar i desconnecti amb exclusius tractaments inspirats amb la tradició vitivinícola de Peralada i basats en la vinoteràpia i les propietats del raïm. Li donem la benvinguda a l’univers de la bellesa i la cura de la pell. Un espai creat en exclusiva per vostè, per a què respiri, es relaxi i deixi fluir el seu cos. Al nostre hotel spa al cor de la Costa Brava, senti com el temps s’atura, experimenti el luxe de connectar amb la seva essència i gaudeixi de tots els secrets que s’amaguen darrera d’un moment perfecte. Un món de sensacions i relaxació l’esperen a l’exclusiu hotel amb spa de l’Empordà.