La nostra experiència al seu servei

Celebri el seu esdeveniment a Peralada amb garantia d’èxit

A l’Hotel Peralada som referents en l’organització i celebració de tota mena d’esdeveniments. Posem a la seva disposició una àmplia varietat d’espais amb encant i un assessorament personalitzat per convertir-los en una experiència exitosa i única.

Espais

Versàtils, amples, elegants i amb totes les comoditats perquè el seu esdeveniment esdevingui tot un èxit. Gaudeixi d’unes instal·lacions d’alt nivell en un entorn natural privilegiat.

Empreses

Celebracions

Casaments

Events a l'Hotel Peralada 

Castell de Peralada Casaments, Celebracions, Festes i Reunions

Celebri el seu esdeveniment o festa a l'Hotel Peralada. Gràcies als nostres amplis i elegants espais podrà celebrar tot tipus d'esdeveniments amb nosaltres. Des de reunions corporatives i festes a casaments al Castell Peralada, un històric castell del S. XIV al cor de l'Empordà.

A més, podrà completar el dia amb els amics i familiars de la manera més divertida possible reservant algunes de les activitats a l'hotel, ubicat a l'Empordà. Des d´una degustació de vins, una classe de golf, una visita al Museu del Castell de Peralada, o gaudir d´una vetllada al Casino Peralada.