Cuidem-nos entre tots

Per una estada segura

Reobrim les portes d'Hotel Peralada Wine Spa & Golf amb forces renovades i amb tot a punt per rebre-us.

Per a assegurar que tots els nostres hostes gaudeixin de la seva estada, així com per la seguretat de clients i treballadors, hem preparat uns protocols i mesures de prevenció.

Desinfecció i higiene

Uns bons protocols de neteja i desinfecció són essencials per la seguretat d'hostes i treballadors, per això hem fet el següent:

 - Totes les instal·lacions de l'hotel han estat desinfectades per un equip certificat especialitzat.

 - Hem augmentat la freqüència dels serveis de neteja, amb nous protocols més exhaustius.

 - Hem col·locat dispensadors de gel hidroalcohòlic d'activació sense contacte a totes les àrees de l'hotel.

 - A totes les habitacions hi haurà kits individuals de mascaretes i gel hidroalcohòlic.

Nou servei d'esmorzars

Els esmorzars d'Hotel Peralada Wine Spa & Golf són un dels serveis més ben valorats pels nostres clients, i hem pres mesures per poder mantenir el més alt nivell de servei, prenent les precaucions necessàries.

A partir d'ara el servei d'esmorzar serà a la carta i servit a taula. La qualitat dels productes seguirà sent la mateixa, seguint la nostra filosofia de Km0 i productes de temporada, també hem afegit nous plats calents i freds. Hem ampliat els horaris per reduir l'afluència i per comoditat dels nostres hostes.

Estem segurs que us encantarà!

Wine Spa, Gym i Piscina exterior

Per a poder garantir la seguretat de clients i treballadors, el Gym Boutique romandrà tancat. Sí que estarà disponible el servei de tractaments i massatges, on es faran servir les cabines individuals, i es desinfectaran després de cada ús.

La zona d'aigües i la piscina exterior juntament amb el Garden Bar funcionaran amb normalitat. Hem pres les mesures necessàries per assegurar la distància de seguretat i la correcta desinfecció del mobiliari.

Conserge virtual

Hem preparat una app a través de la qual pugueu consultar i reservar tots els nostres serveis. Des de consultar la carta del restaurant i reservar taula, fins a fer check-in online i obrir l'habitació, amb el vostre telèfon ho podreu controlar tot.