Gaudeixi d'unes festes nadalenques memorables

Celebri el Nadal a Peralada Resort

Vingui a sentir la màgia de Peralada. Volem fer d'aquest Nadal un record memorable, on l'alta gastronomia, el benestar, la tranquil·litat i el millor del Empordà siguin els pilars d'una gran experiència.

Experiències amb allotjament i Cap d'Any al Castell Peralada

Comenci el 2023 gaudint de l'exclusivitat de Castell Peralada! Prepari's per viure una nit de gala amb un sopar exquisit, música en directe i, per descomptat, el tradicional cotilló per celebrar l'entrada d'any com es mereix al Mirador del Castell.

El prestigiós xef Paco Pérez ha dissenyat un menú d'alta cuina maridat amb excel·lents vins i caves. Una proposta culinària de primer nivell que, com no podia ser altrament, estarà acompanyada dels tradicionals dolços nadalencs i dels raïms de la sort.

Reservi ja la seva escapada amb el packs d'allotjament al nostre hotel amb revetlla amb sopar de gala al Castell i molt més!


Reservi l'experiència

Celebri el Nadal a Hotel Peralada

A l’Hotel Peralada els volem fer sentir com a casa aquestes festes.

Gaudeixi d’uns dies molt especials on la millor gastronomia, la millor companyia i el millor de l'Empordà, seran els grans protagonistes d'aquest Nadal.

Aquest Nadal vingui a Hotel Peralada i delecti's amb les creacions que el reconegut xef empordanès Paco Pérez ha preparat per als nostres hostes. Per a aquestes dates tan especials, ens proposa un viatge des de la muntanya fins a la mar d’Amunt.


Menú

Àpats de Nadal per a grups i celebracions familiars a l'Hotel Peralada

Vol organitzar per aquestes festes un dinar familiar o un sopar d'empresa de Nadal? Peralada Resort el pot ajudar amb tot el que necessiti.

Menús personalitzats, espais acollidors i amplis perfectes per al teu esdeveniment a un exclusiu destí on imperen la gastronomia i les tradicions nadalenques. 

Contacti'ns i l'ajudarem a organitzar la seva celebració: peraladaresort@grupperalada.com 


Contactan's